Om 2venture

Producerer video content til virksomheder

De 3 V’er (Video, Visual og Voice) stormer frem på markedet. Der ikke længere kun en valgmulighed at anvende video på hjemmesider, i markedsføring og på sociale medier. Det er blevet et must, når du vil gøre opmærksom på din virksomhed.

De 3 V’er dominerer på alle typer enheder og video bliver delt i stor stil. Mange små virksomheder hægtes af i farten, da det koster både tid og penge at producere content.

2venture producerer video content til en overkommelig pris, hvor alle kan være med. Du fængsler din kunder med en video og viser hurtigt, hvad du står for. 

Mission

I en tid hvor mere og mere foregår online, er det nødvendigt at skille sig ud. Her er visuelle virkemidler vejen frem. 2venture laver videoer, der passer til mindre virksomheders behov - uden det vælter budgettet.

Vision

At hjælpe mindre virksomheder med at komme ind på det digitale marked og dermed blive set af potentielle kunder. At skabe engagerende videoer, som hjælper mindre virksomhed med at skille sig ud fra mængden.

Værdier

Mindre virksomheder hægtes ofte af i den digitale udvikling. Det kræver tid og ressourcer at følge med. Hos 2venture anses det vigtigt at give lige muligheder for alle, uanset virksomhedens størrelse eller budget.

2venture producerer

til en digital verden

Rul til toppen