Om 2venture

Producerer video content til virksomheder

2venture betyder at begive sig ud på en ukendt rejse. I øjeblikket stormer de 3 V’er (Video, Visual og Voice) frem på markedet og det er ikke længere ‘nice to have’ at anvende video på hjemmesider, i markedsføring og på sociale medier. Det er blevet et must.

2venture producerer explainer videoer og andet visuelt indhold, som styrker din virksomhed. Er din hjemmeside f.eks. meget teksttung, så er det godt at bryde op med små videoer, da dine kunder ellers kan blive overvældet. Har du et kompliceret koncept, du gerne vil at fortalt på en mere simple måde – så er en explainer video en rigtig god løsning. 

De 3 V’er dominerer på alle typer enheder og video bliver delt i stor stil. Mange små virksomheder hægtes af i farten, da det koster både tid og penge at producere content.

2venture producerer video content til en overkommelig pris, hvor alle kan være med. Du fængsler din kunder med en video og viser hurtigt, hvad du står for.

Mission

I en tid hvor mere og mere foregår online, er det nødvendigt at skille sig ud. Her er visuelle virkemidler vejen frem. 2venture laver videoer, der passer til mindre virksomheders behov - uden det vælter budgettet.

Vision

At hjælpe mindre virksomheder med at komme ind på det digitale marked og dermed blive set af potentielle kunder. At skabe engagerende videoer, som hjælper mindre virksomhed med at skille sig ud fra mængden.

Værdier

Mindre virksomheder hægtes ofte af i den digitale udvikling. Det kræver tid og ressourcer at følge med. Hos 2venture anses det vigtigt at give lige muligheder for alle, uanset virksomhedens størrelse eller budget.

2venture producerer

til en digital verden

Rul til toppen